Aangemaakte reacties

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • VAN ITTERBEECK WILLY
  Deelnemer
  Aantal berichten: 7

  Dag Marijn,

  Heb nu gebrek aan tijd, vertrek morgenvroeg om 6h30 naar de Lee Trail, na mijn mini-verlof ga ik je berichten, mijn hiking verlof van 2 jaar als voorbeeld moet je misschien nog even laten rusten, het is erg ruw terrein, kaart en compas kunnen lezen is wel handig.

  Tot volgende week

  Willy

   

  VAN ITTERBEECK WILLY
  Deelnemer
  Aantal berichten: 7

  Voor Ivo en Arvid

   

  Ivo

  De foto met de blauwe en zwarte lijn, zijn deze kleuren gelinkt aan de moeilijkheidsgraad zoals met het skië, weet jij hier iets van.?

   

  Arvid

  Je hebt het woord Barranco Crapariza laten vallen, deze Barranco staat ook op mijn programma daar ik faja Pardina wil wandelen, heb jij Pardina ook gedaan ?, ik heb daar een vraag over. Wij wandelen Pardina oostwaards vanaf Goriz, dus richting Anisclo, op het einde heb je 2 opties naar Crapariza, 1 ste via een mini via ferrata naar boven om het plateau over te steken tot de barranco ,2de optie een beetje verder wandelen en dan in de flank van de Anisclo kloof richting Crapariza, over deze laatste wandeling vind ik geen verslagen of het te doen is, weet jij hier iets van ??. In Crapariza kan je via enkele pinnekes en kabel in de rotswand naar de bodem van Anisclo, een beetje stroom opwaards kan je via een pad naar Ref San Vicienda, dit is onze 4 de dag.

  VAN ITTERBEECK WILLY
  Deelnemer
  Aantal berichten: 7

  Ivo

  Het is andersom, het is van La Suca naar de col, daarna via de hoge GR11 naar Goriz, afdalen vanaf La Suca is misschien moeilijker !!!!!!!

  VAN ITTERBEECK WILLY
  Deelnemer
  Aantal berichten: 7

  Het geheim van de pena collarada van T.J. ligt op mijn nachtkastje. 🙂

   

  VAN ITTERBEECK WILLY
  Deelnemer
  Aantal berichten: 7

  Hey Ivo en Arvid

  Inderdaad op de kaart van Ivo is weinig te zien, idem op de ing.es

  Ik heb 3 kaarten waar de routes van Cirque de Gurundue zowel naar San Vincienda (zuid) als   naar Collado Anisclo (noord) lopen via “La Suca (O Zucon)” over de bergkam tussen Valle Anisclo en Valle de Pineta.

   

  Editorial Alpina

  Ordesa Y Monte Perdito: 1/40000

  Alpina 3000, Monte Perdido-Vignemale-La Munia: 1/30000

  Valle de Anisclo-Valle de Pineta: 1/25000

  De routes verschillen en soms een beetje van kaart tot kaart.

  Het stuk van La Suca tot collado Anisclo is maar 1 km lang, de hoogtelijnen baren me wel zorgen, het is anders wel een uitdaging.

  Vind er geen beschrijving van, zeker geen klassieker.

  MVG

  Willy

   

   

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)