Aangemaakte reacties

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • pieter
  Deelnemer
  Aantal berichten: 9

  oke bedankt voor de info. Ik zal nog wat verder zoeken en nog wat lezen op de site.

  pieter
  Deelnemer
  Aantal berichten: 9

  beste Debbie ik heb op de website het een en andere over de GR5 in frankrijk gelezen (http://hikingadvisor.files.wordpress.com/2012/07/14-daagse-kampeertrektocht-door-de-mercantour-_-verslagen-_-hiking-info-net-a3.pdf) deze ziet er fantastisch uit. alleen weet ik niet of deze geschikt is voor mij. Ik ben nu mijn militaire opleiding gestart dus ik kan wel een beetje fysieke pijn aan 🙂 . Alleen weet ik niet juist hoe ik het logistieke gedeelte moet plannen (heenreis, terugreis, bevoorrading,…)

  Beste Ivovm de WHW is jammer genoeg niet kunnen doorgaan wegens een blessure. De WHW kan eventueel wel nog een alternatief bieden voor de Gr5 zijn maar weer het zelfde probleem als de andere route is dat ik niet echt weet hoe ik het logistieke gedeelte moet aanpakken.

  Mvg
  Pieter Kesteleyn

  pieter
  Deelnemer
  Aantal berichten: 9
  In reactie op: West Higland Way #3263

  Oké bedankt voor de info en veel plezier volgende week

  pieter
  Deelnemer
  Aantal berichten: 9

  bedankt allemaal voor de informatie. Ik denk da ik dan maar eens met de voorbereidingen van de WHW zal beginnen :p

  en ik heb inderdaad al het een en het andere opgezocht over zo een SPOT apparaat maar voorlopig ben ik niet van plan dit te kopen om 2 redenen: 1) dit is mijn eerste echte grote trektocht en weet dus niet of er nog meer zullen volgen (ik denk van wel ) 2) ik zit nog altijd op school dus mijn budget is ook tamelijk beperkt en zo een toestel is redelijk duur  in aankoop en het abbonement per jaar is ook niet goedkoop. Ik ga het gewoon met mijn gsm doen.

   

  Pieter

  pieter
  Deelnemer
  Aantal berichten: 9

  ik ben zelf ook al jaren actief in de KSA. Ik heb dus wel al een beetje ervaring met kaartlezen en dergelijke. Mijn planning zou zijn om in september de west highland way te stappen. Maar ik weet niet of dit een verstandige keuze is als eerste trektocht en om deze dan ook meteen solo te doen daarom dat ik deze topic had geopend. In de ardennen denk ik persoonlijk ook niet echt dat er levensbedreigende situatie’s zouden komen. Persoonlijk vind ik dat de ardennen niet zo spectaculier zijn. Daarom zo ik liever naar schotland trekken maar ik zou graag jullie opinie daarover hebben

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)