Aangemaakte reacties

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • Martin
  Deelnemer
  Aantal berichten: 5

  Bedankt voor jullie antwoord en reactie, die tabletten zal ik voor de zekerheid meenemen.

  Ik ben al maanden aan het kijken en zoeken maar vind het erg moeilijk. Ik zoek een gebied van bossen rievieren meren etc. Echte natuur.

  Al is het wel mooi als er bergen in de buurt zijn ook omdat je dan meer stromende beekjes hebt neem ik aan. Ik heb contact gehad met het vvv kantoor in torsby en die hebben me verteld dat hun kaarten en info hebben over de wandel gebieden daar dus vandaar de reden dat ik daar heen rij en me route bepaal. Het liefst zou ik natuurlijk van te voren mijn route al bepalen maar dat vind ik echt lastig.

  Ik heb ook de route finnskogleden opgezocht en hiervan zou ik ook een stuk kunnen lopen, moet ik alleen kijken hoe ik weer terug bij mijn auto kom.

  Verdere tips en info zeer welkom

   

   

   

   

  Martin
  Deelnemer
  Aantal berichten: 5

  Hey bedankt voor je reactie,

  Ik heb ook naar Dalarna gekeken iets noordelijker indd, is ietsje verder rijden maar is ook een optie. Ik zoek een bosrijk gebied met niet al te hogen bergen en genoeg water maar dat moet in Zweden niet een heel groot probleem zijn.  Maar je kan bij de plaatselijke vvv kantoren dus de benodigde kaarten en informatie verkrijgen dat is belangrijk.

  Maar het zijn lossen routes die je zelf moet koppelen? Of hebben ze er ook lange meerdaagse routes?

  Martin

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)