Aangemaakte reacties

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • Martijn Salomez
  Bijdrager
  Aantal berichten: 6
  In reactie op: keuze tent #23635

  Ik heb zelf een quickhiker ultralight voor 3 personen van decathlon. Met 2,6 kg valt het gewicht zeer goed mee en ook de pakmaat is zeer compact. Met het extra bijgeleverde zakje kan je de tent mooi in 2 verdelen ( binnen en buitentent kunnen los van mekaar. Ikzelf werk bij decathlon en wij zetten de tenten buiten van eind maart tot begon oktober. Een half jaar in regen en wind dus.  Deze tenten overleven alle Belgische weersomstandigheden zolang je ze strak opzet met stormkoorden enz. Er is ook een ruim voortentje voor al je gerief. Het enige nadeel die ik in de praktijk ondervond is dat het grondzeil door condensatie en vochtige grond snel wak komt . Dit heb ik kunnen verhelpen door de bijhorende footprint te kopen. Nu heb ik dat probleem niet meer en kan ik de voortent droog houden. De ventilatie kon ook een tikkeltje beter maar stoort niet echt. Ik ben zeker tevreden voor de prijs die ik betaald heb.

   

  Martijn Salomez
  Bijdrager
  Aantal berichten: 6

  Ik gebruik een forclaz helium kussen van decathlon. Ondersteunt je hoofd zeer goed , is zeer comfortabel en ook nog eens licht en compact. Het past ook mooi in de kap van een slaapzak, zodat het niet weg schuift.

  Martijn Salomez
  Bijdrager
  Aantal berichten: 6
  In reactie op: Tatragebergte #23437

  Een aantal jaren geleden ben ik met mijn ouders gaan wandelen in het tatragebergte . Wij deden enkel dachtochten en hadden stara lesna als uitvalsbasis, waar trouwens een zeer mooie kamping was . Met een kabellift kun je tot vlak bij de hoogste top gerlachovsky stit van waaruit je zeer mooie wandelingen kan maken. Ook het strbske pleso meer en omgeving is een dikke aanrader. Het viel mij op hoeveel andere dagjestoeristen er in dit deel van het tatragebergte liepen . Met een groep ongezien kamperen lijkt mij dan ook zeer moeilijk binnen het park.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)