Aangemaakte reacties

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • luukie25
  Deelnemer
  Aantal berichten: 7

  Bedankt beide voor de positieve reacties! Ik ben nog even de laatste loodjes aan mijn blog aan het leggen. Ik ben niet zo heel actief met bloggen, maar ben zeker in Noorwegen van plan om veel te schrijven en later dus ook op internet te plaatsen. Als ik de laatste scriptjes heb afgemaakt (Webdesigner én hiker 🙂 ) plaats ik hier een linkje!

   

   

  luukie25
  Deelnemer
  Aantal berichten: 7
  In reactie op: Welke brander? #11393

  Bedankt voor alle nuttige tips! Toch nog maar even verder kijken dus, met zoveel alternatieven die misschien nog wel beter zijn. Ik ga mij overal verder in verdiepen en laat jullie weten waar de keuze op is gevallen.

  Groet Luuk

  luukie25
  Deelnemer
  Aantal berichten: 7
  In reactie op: Welke brander? #11107

  Bedankt voor dereactie (en het welkom)! Ik was inderdaad nog vergeten het een en ander aan te vullen, maar zag niet of ik mijn originele bericht nig kon aanpassen, en bedacht mij zo snel niet dat ik gewoon op mijzelf kon reageren. Een deel van de tocht alleen, maar voornamelijk duo. Ik wil voor het grootste deel gebruik maken van vriesdroogmaaltijden, waarvoor de jetboil helemaal goed is natuurlijk, maar verwacht daar ter plekke minder makkelijk vriesdroog te kunnen kopen en dus meer tot het prepareren van ‘gewone’ maaltijden ‘gedwongen’ te zijn. Dus wat pasta ofzo, iets dat weinig brandstof gebruikt. Hij hoeft niet winterse omstandigdheden aan te kunnen, er zullen geen omstandigdheden komen waarbij ik een benzine brander nodig heb. Ik heb niet persé een voorkeur voor gas of alcohol (/spiritus), vandaar dat ik beide heb voorgelegd. Voorstellen was ik mee bezig! Ga ik doen!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)