Aangemaakte reacties

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • ldm
  Deelnemer
  Aantal berichten: 3

  hey,

   

  Ik denk dat het voor de zomer van 2016 zal zijn zeker.?

  Op volg site vind je het verhuur van ezels in frankrijk, op verschillende plaatsen, en bij sommige staan er de moeilijkheids graad van sommige routes op vermeld.

  http://www.ane-et-rando.com/conseil-pour-randonnerende

  ben zelf vorig jaar 8 dagen in de pyreeen weesten trekken en wildgekampeerd met 2 ezels vrouw  en 3 kinderen van 2.5j , 3.5j, en 5jaar, de twee ezels waren elk beladen met ongeveer  20 kg voedsel en materiaal, en elk een kind, dat een gewicht maakte van 40kg per ezel, de derde zat in een draag rugzak bij mijn vrouw en zelf droeg ik nog een rugzak van ongeveer 25kg, had zelf een volledige route uitgestippeld maar deze is aangepast door de eigenaars van de ezels die kijken of het mogelijk is.

  Het waren tochten tot 15km per dag dat we deden,  het fysiek vrij zwaar, wandelen is niks maar door dat er heel wat bij komt kijken, van tenten opzetten, afbreken, ezels borstelen, alles opzadelen, afzadelen, afspanning maken voor ezels dat ze kunnen grazen s nachts,en was ook heel warm bij ons boven de 30 graden elke dag, en elke dag is  ook op het tempo van de kinderen, dat zij het plezant blijven vinden, en genieten. De ezels zijn een plezier voor de kinderen,

  Indien je nog meer informatie nodig hebt laat je het maar weten,

  indi

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)