Aangemaakte reacties

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • Jurian
  Deelnemer
  Aantal berichten: 4

  Hey Serrel,

  Eerst en vooral bedankt voor antwoord!
  Een stafkaart koop ik sowieso voordat ik naar daar vertrek om enkele belangrijke punten al op aan te duiden (bv de verschillende huisjes waar we gaan overnachten. Ga een goed op dezwerver.nl zien.

  Ik neem altijd mijn Gps mee als ik ga wandelen. Meestal gewoon om mijn wandeling op te nemen zodat ik deze kan uploaden op Routyou en andere wandelplatformen.
  Ik heb een Garmin GPSmaps 62st. Haal veel kaarten van http://freizeitkarte-osm.de/garmin/de/weitere-laender.html . Ik neem ook op hikes mijn Xtorm XB100 Power Bank Air 6000 mAh mee. Ik maak ook inderdaad op voorhand mijn routes in basecamp a.d.h.v. bestaande routes maar ook ook langs geocaches.

  10 dag lijkt misschien wel veel maar ik denk dat dat nog wel zal meevallen. Een rustdag, 2 cultuurdagen (dorpjes bezoeken en de activiteiten bezoeken zoals wijnboer en pottenbakster bezoeken) Maar daartussen zal wel meestal gewandeld worden. Ook zijn er al 2 dagen minder door de verbinding met de boot in los Cristianos (Tenerife).

  Ik zal als ik terug ben mij eens bezighouden met een uitgebreide review te schrijven over El Hierro want daar is nog niet mega veel over te vinden. Ik post de link naar mijn blog hier!
  (Dat zou mijn eerste reisverslag zijn dus verwacht er niet al te veel van! 😉 )

  Groetjes Jurian

   

  Jurian
  Deelnemer
  Aantal berichten: 4

  Hey Maarten,

  Mijn vriendin en ik gaan samen begin september dit jaar 10 dagen naar El Hierro. We gaan het eiland proberen rond te gaan door om de drie dagen naar een ander huisje te stappen die ik boek via Airbnb. In het westen is er vooral enkel natuur en geen dorpjes. Daar gaan we voor de eerste keer een 2-3 daagse tocht daar wandelen en overnachten in een tentje. Ikzelf (chiroleider) ben dit al gewoon maar voor mijn vriendin is dit een grote uitdaging want het is haar eerste keer. Ook gaan we hier en daar op het eiland wat geocaches zoeken. Heb gezien op de FB-groep dat je hier al geweest was? Welke reisgids en stafkaart had je en was je ervan tevreden?Ik ben benieuwt naar jou verhaal!
  Alvast bedankt!
  groetjes jurian

  Jurian
  Deelnemer
  Aantal berichten: 4

  Ik heb hier en daar wel al leuke dingens gezien. En idd eerst beginnen met GR-routes met de vriendin en me die van de chiro kan ik dan is een weekend door de bossen echt stappen 🙂 ! Maar het is wel eens leuk om verslagen te lezen van wandelaars op mijn niveau. PS: ik ben ook bezig met jou boek ‘hoe word ik bergwandelaar?’ te lezen. Zeer interessant om te lezen en rekening met te houden voor je een tocht gaat plannen!
  Zijn die begeleide tochten die jullie organiseren ook voor jongeren zoals ik?
  Of moet je daar ervaring voor hebben en al goed kaart en kompas kunnen voor lezen?

  Alvast bedankt voor je antwoord.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)