Aangemaakte reacties

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • Jonas1984
  Deelnemer
  Aantal berichten: 8

  Ivo,

  Ik ga binnenkort eens van je aanbod gebruik maken.

  Is er veel verschil tussen de Duomid en de trailstar? Ik heb al eens geneusd op de website van MLD en mij lijkt de trailstar iets groter en veelzijdiger op te zetten. Qua ruimte is de Golite Shangra-La precies ook wel een interessante optie.

  Jonas1984
  Deelnemer
  Aantal berichten: 8
  In reactie op: "Stelen met de ogen" #2154

  Helaas dit bericht te laat gezien, maar gezien mijn creatief talent redelijk onbestaande is had ik toch niet veel kunnen opsteken vrees ik. Als je experiment met een groter model lukt ben ik wel geïnteresseerd in een bestelling bij jou Ivo (als je er de tijd en zin voor hebt uiteraard).

   

  Jonas1984
  Deelnemer
  Aantal berichten: 8
  In reactie op: Dons slaapzak & rugzak #1980

  Hey Boelo,

  ik ben dan ook reus Jonas (199 cm) maar ik had even het topic van andere Jonas gebruikt voor die vraag over de Cumulus. Zeer verwarrend allemaal :-).

  Ik had het idd over de Paynam 450 maar het verschil in prijs tussen de Paynam 450 en 600 is slechts 30,00 €. Als ik er een stuk aan laat zetten voor aan 230 cm te komen dan zou er nog eens 35€ extra kosten bijkomen. Dat is nog altijd veel minder dan vergelijkbare modellen bij topmerken zoals RAB, PHD, WM, … .

  Vandaar dat ik wat twijfel of de vermelde prestaties wel waargemaakt gaan kunnen worden.

  Jonas1984
  Deelnemer
  Aantal berichten: 8
  In reactie op: Dons slaapzak & rugzak #1977

  wel verwarrend al die grote Jonas’sen 🙂

  Mijn keuze is trouwens op de Cumulus gevallen, alleen nog niet besteld -> ik wacht op de 13e maand :-D. De cumulus lijkt mij wel verdacht laag geprijsd. De Paynam 600 heeft 450gr dons van uitstekende kwaliteit, weegt in totaal zo’n 830gr en kost 239 €. een slaapzak met gelijkaardige specificaties zoals Rab Quantum 600, WM Alpinlite kosten bijna het dubbele. Ofwel zijn de waardes van Cumulus serieus overschat, ofwel zijn ze terecht, maar dan stel ik mij de vraag waarom dat merk niet wijd verspreid is in de bergsport sector?

  Jonas1984
  Deelnemer
  Aantal berichten: 8

  ik heb zo’n donsmat van exped en al jaren heel veel plezier van. In extreem vochtige streken heb ik er nog niet mee gekampeerd. Zolang je de mat niet met je mond opblaast, moet je toch al serieuze stoten uithalen vooraleer de dons nat wordt.

  Jonas1984
  Deelnemer
  Aantal berichten: 8
  In reactie op: Tarp #1881

  Joery, Ivo

  thx voor de feedback! Mijn lengte heeft me helaas al meermaals parten gespeeld :-(.

  Het is dankzij jouw bericht Ivo dat ik de trailstar in overweging ben beginnen nemen. Ik dacht altijd zoals Joery al bevestigde dat een tarp niet echt geschikt is voor ruwe gebieden. De trailstar leek me daarom alle ‘nadelen’ van een klassieke tarp te omzeilen. Ik had echter nog niet bij de afmetingen stilgestaan.

  Die solong 6 is idd eerder een tent dan een tarp. Gezien ik al een tent heb, is dat niet echt wat ik zoek. Als je nieuwe trailstar af is Ivo wil ik zeker eens komen ‘proefliggen’. Mocht je bereid zijn om te experimenteren met een trailstar XXL heb ik daar zeker oren naar 🙂

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)