Aangemaakte reacties

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • JGoossens
  Deelnemer
  Aantal berichten: 5
  In reactie op: Draagrugzak #11696

  Van de kid comfort 2 en 3 vind ik voldoende informatie.  Over de kid comfort plus vind ik echter niets terug. Ik ben dus specifiek op zoek naar meer info over dit model.

  JGoossens
  Deelnemer
  Aantal berichten: 5

  We gaan deze zomer zelf met onze dochter (11 maanden) op trektocht in de Pyreneeën.

  Voor de bagage maken we gebruik van een ezel. Tille dragen we zelf in een draagrugzak. (http://www.bourricot.com/) –> op deze site vind je verschillende ezelverhuurders over heel Frankrijk. Meestal bieden ze uitgestippelde tochten aan van 1 dag tot een week of meer. Kinderen van 3 en 6 kunnen zelfs stukken gedragen worden door de ezel, wat de toch ook aangenamer/gevarieerder kan maken.

  Onze tocht loopt langs bemande berghutten waar we ’s avonds terecht kunnen bij eventueel slecht weer, maar we nemen een tent mee om in de buurt of naast de hut te kamperen (kwestie van andere gasten ’s nachts niet wakker te maken met een schreiend kind). Meestal betaal je dan een klein bedrag en kan je wel gebruik maken van de faciliteiten van de hut. Met kinderen van 3 en 6 zou ik wel in een berghut durven overnachten. De keuze lijkt me dan eerder gebaseerd op persoonlijke voorkeur. Als je wil wildkamperen, verschillen de regels van regio tot regio. Wegwijzer heeft geloof ik wel ergens een overzicht van de landen waar je zonder probleem de tent kan opzetten.

  We zorgen er ook voor dat de tocht (7 dagen) zonder probleem in te korten is wanneer een extra rustdag nodig is of wanneer we eerder willen terugkeren.

   

  JGoossens
  Deelnemer
  Aantal berichten: 5
  In reactie op: Cotswold Way #10375

  Beide opties staan nog ter discussie… Kan je er bv gemakkelijk uitwijken naar B&B bij slecht weer of moeten deze ruim op voorhand geboekt worden?

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)