Aangemaakte reacties

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • DidierLL
  Bijdrager
  Aantal berichten: 5

  Hoi, ik heb misschien wel intersse in die twee zijzakjes. Wat zijn zo ongeveer de afmetingen, en vooral dan: totale lengte, volume en hoe groot is de afstand tussen twee stiknaden op de bevestigingsriempjes?

  DidierLL
  Bijdrager
  Aantal berichten: 5

  en kamperen naast hutten? liever wel of niet? Bied je de mogelijkheid om even binnen te zitten en iets te drinken, al dan niet zelfs maaltijden te eten en een variërend aanbod aan toiletmogelijkheden. Als je dat ziet zitten zijn er al een hoop meer mogelijkheden.

  DidierLL
  Bijdrager
  Aantal berichten: 5
  In reactie op: Tatragebergte #12658

  Ik kan de reacties hierboven  enkel bijtreden, met misschien één bijvoeging

  Zoals Steven zegt: de valeien zijn geplaveid met paden die makkelijk betreedbaar zijn en mensen die je op het strand zou verwachten. Een groep hier meenemen zou niet echt een probleem zijn denk ik. Er loopt ook een kabelbaan van centrum naar 2051m. Je kan van daaruit ook geplaveid naar Zawrat over de kam. Van daar kan je dan weer het blauwe pad de vallei in. Verder dan Zawrat de kam volgen is lastiger (daar komen ook de kettingen etc). Ook daar zie nog sportschoentjes lopen maar laat je niet verleiden om de massa te volgen! steil, soms glad, geen goede paden. Kettingen hangen ze niet omdat het makkelijke paadjes zijn… Blijf daar maar weg met een groep jongeren.

  DidierLL
  Bijdrager
  Aantal berichten: 5

  Is dit de wandelstok waarvan sprake?
  http://www.elementerre.fr/produit.php?ref=anador&id_rubrique=19

  Dan heb ik namelijk wel interesse

  DidierLL
  Bijdrager
  Aantal berichten: 5
  In reactie op: GSM voor outdoor #12065

  ik neem op trektocht een oude nokia mee in een ziplockzakje. Ik zet hem slechts af en toe op maar als je constant aan wil hebben staan steek je er een tweede batterij bij en je bent meer dan gesteld. weegt ook niets. Maar dan is het uiteraard enkel bellen/sms’en.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)