HOME FORUM Stel jezelf voor Sophie en Pieter

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • Sophie_38
  Deelnemer
  Aantal berichten: 2

  Hoi

  Wij zijn Sophie en Pieter, eind de dertig, gehuwd geen kinderen (honden in de plaats:-)). Beiden sportief (lopen, wandelen, …) en sedert enige jaren hebben we de wandelmicrobe te pakken.

  Met onze 2 honden maken we meestal dagwandelingen in eigen streek (Oost en West Vlaanderen) via marching.be of via routes die we vinden op ‘hondensites’ šŸ™‚

  Veelal gaan we 1 maal per jaar met onze honden op vakantie (Ardennen, Voerstreek) om te gaan wandelen. Meestal huren we dan een chaletje waar honden toegelaten zijn.

  Nu willen we ook afstanden gaan wandelen over enige dagen gespreidt en zijn we op zoek naar info daaromtrent. We overwegen om meer op weekend te gaan, eventueel met hond en tent zodat we van niemand afhankelijk zijn. (hondenpension of chalet waar honden toegelaten zijn kosten geld…)

  Graag hadden we begin mei eens naar de Veluwe getrokken. Eind mei hadden we ook graag voor 2-3 dagen een trektocht gedaan met onze honden maar weten we nog niet waarheen (alle tips zijn welkom)

  Grtjes

   

  Debbie
  Sleutelbeheerder
  Aantal berichten: 1049

  Heel erg welkom, Sophie en Pieter.

  Je kan alle kanten uit, enkel in natuurreservaten en nationale parken is het regelmatigĀ verboden om met de hond rond te wandelen, dus dat moet je altijd op voorhand checken. We gaan af en toeĀ met onze Duitse herder stappen in de Ardennen en omstreken en hebben ook al meerdaagse tochten ondernemen. Een voorbeeldje is onze trip langs de Eifelsteig. Op deze website vind je bij de landenpagina’s (Europa) alvast veel info en verslagen om ideeĆ«n op te doen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.