HOME FORUM Tussen pot en pint Packrafting Advisor

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • Dzjow
  Moderator
  Aantal berichten: 380

  Dit wordt de draad voor de packrafters onder ons en iedereen met interesse in het packraften. Reeds meerdere jaren gaan we (en we zijn mezelf en een ervaren vriendengroepje packrafters) er ’s winters meerdere weekends op uit, bij voorkeur in de Ardennen maar ook elders bij minder gunstige waterstanden. Bivakgerief op of in de packraft, drysuit en neopreen pogies of mitts en we kunnen alles aan in de winter… of toch bijna alles. Het wildbivakkeren langs de rivier vormt telkens al een beleving op zich.

  In deze draad zal ik soms eens een packrafttocht aankondigen die openstaat voor iedereen met eigen packraft. Geschikte kledij (drysuit) en een spraydeck (bij voorkeur wildwater type spraydeck) is daarbij wel sterk aangeraden. Wie interesse heeft, houdt deze draad dus maar in het oog, sluit maar eens aan als het past en dan zien we elkaar wel eens op het water.

  Dzjow
  Moderator
  Aantal berichten: 380

  Komend weekend, 16-17 december, packraften we op de Dijle (zaterdag) en de Demer (zondag). Bivakkeren doen we op een bivakzone. Wie mee wil packraften op één dag of beide dagen, geef me een seintje op den.dzjow(at)gmail.com voor verdere info.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.