HOME FORUM Stel jezelf voor Maarten & Sofie

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • burgernfries
  Deelnemer
  Aantal berichten: 10

  M’n eerste registratie op een hikingforum. Een keer niet over Anderlecht en Brugge, of metal/hardcore-muziek discussiëren. ’t Is eens wat anders.

  Ik ben Maarten, 27j, en reeds enkele jaren gepassioneerd door hiken, getrouwd met hikingbuddy Sofie (of was het andersom?). Ondertussen betekent dat bijna wekelijks een stevige dagtocht in de Ardennen, of in Duitsland. Vanuit het prachtige Limburg valt dat dan ook goed mee. Ook tijdens onze jaarlijkse zomerreis proberen we wat mooie en unieke plekken te bezoeken. Dat leverde ondertussen 6 trips naar de USA op, én een wereldreis van 5 maanden, inc. hiking in de USA, Peru, Ecuador, Hawaii… Wie nieuwsgierig is naar enkele beelden, vindt ze hier: facebook.com/rtwtales.

  Op dit moment proberen we vooral onze Europese kennis wat bij te schaven én proberen we zachtjes te evolueren naar meerdaagse trektochten.

  rudi
  Deelnemer
  Aantal berichten: 52

  hallo provinciegenoten,

  als jullie nog eens naar de Ardennen/Duitsland trekken voor een stevige dagtocht, en jullie mss wel kennis willen maken met andere (Limburgse) hikers, dan is een berichtje altijd welkom op auspqu at gmail dot com,

  rudi

   

  Debbie
  Sleutelbeheerder
  Aantal berichten: 1049

  Heel erg welkom op het forum!

  Mooie avonturen gehad op jullie wereldreis blijkbaar. 😉

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.