HOME FORUM Tussen pot en pint Is er iemand die al eens een omelet gedroogd heeft?

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Auteur
    Berichten
  • Helke
    Deelnemer
    Aantal berichten: 1

    Hallo allemaal,

    Is er iemand die al eens een roerei in zijn droger heeft gelegd en het daarna verwerkt heeft in een gedroogde maaltijd?

    Ervaringen?

    Groetjes!

    Alick
    Deelnemer
    Aantal berichten: 8
    caersbart
    Sleutelbeheerder
    Aantal berichten: 108

    Ik volg http://www.backpackingchef.com online en dit is wat hij zegt:

    “Dehydrating scrambled eggs does not work. They do not rehydrate well and remain hard as rock.

    However, you can make hybrid scrambled eggs by baking them with cooked polenta before drying. The result is something very close – but not exactly the same, as scrambled eggs and they rehydrate well due to the absorbing quality of the polenta. I use polenta because the yellow color matches the eggs, but regular grits work also.

    Once dried, I combine the scrambled polenta eggs with other meats, vegetables, cheese and salsa leather (many possible variations) so I enjoy all the ingredients of a tasty omelet in a one pot meal.”

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.