HOME FORUM Stel jezelf voor Hallo

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • Jonivanh
  Deelnemer
  Aantal berichten: 1

  Hallo iedereen

  Mijn naam is Joni, 29 jaar oud, wonend te Brugge.
  Sinds een vijftal jaar heb ik de sportmicrobe te pakken. Het begon vooral met trailrunning. Nu richt ik mij vooral op mountainbike en indoor klimmen. Daarnaast ben ik begonnen met lange wandelingen te maken. Het begon met verre dagtochten, maar ik voelde steeds de drang verder te gaan.

  Ondertussen kan ik er zo van genieten met ons lichtgewicht tentje op reis te gaan en de weken ervoor heel wat tijd te steken in het voorbereiden hiervan.

  Elk facet van trekking spreekt me aan: materiaalkennis, drogen van voedsel, kaartlezen, de natuur om je heen, … .

  Ondertussen hebben we al enkele meerdaagse wandeltochten gedaan: de Eifelsteig, De lage Tatra’s, de hoge Tatra’s en de Sumava. Volgende zomer zijn we van plan de Kungsleden in Zweden te stappen.

  Ik heb al enorm veel gehad aan deze website. Ik vind het dan ook leuk deel te kunnen uitmaken van deze groep.

  Groetjes

  ivovm
  Sleutelbeheerder
  Aantal berichten: 1024

  Joni,

  mag ik namens heel de hikingadvisor groep en alle andere bijdragers jouw mooie complimenten over deze site even hartelijk in ontvangst nemen.

  De voorbereidende pret nog voor we een stap hebben gezet….naast de ervaringen onderweg herken ik ook. Mooi vooruitzicht heb je voor volgende zomer. Op hiking-site had iemand een link gemaakt naar volgde video: https://youtu.be/6JmtE_5ZTwo

  Vrij lang maar informatief voor mensen die zich nog moeten inlezen in dat traject. Te vroeg vertrekken geeft andere uitdagingen. Over contrasten gesproken in al zijn facetten: https://youtu.be/kJwd42yBfa0

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.