HOME FORUM Wandelgebieden Grensverkeer tussen België en Nederland

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • boelo
  Deelnemer
  Aantal berichten: 139

  Met grote droefenis heb ik gelezen dat het grensverkeer tussen beide landen van hogerhand uiterst moeilijk, zo niet onmogelijk gemaakt gaat worden. Ik wens allen sterkte en geduld in deze zware tijden.

  boelo
  Deelnemer
  Aantal berichten: 139

  Gelukkig kunnen we de grenzen weer over. Kan iemand zeggen of de campings in België weer open zijn, met name in de Ardennen?

  Jef Dr
  Deelnemer
  Aantal berichten: 61

  dat zal afhankelijk zijn van waar je zit vermoed ik.  Wij zaten van 15 tot 21jun aan de Semois, GR16, toch al vrij populaire bestemming.  Er waren er zeker nog gesloten (Florenville bvb).  Sommige open, wil zeggen er zat al volk (caravans) maar dan was bvb cafetaria nog niet open.

  Had gelezen dat JH Bouillon open ging vanaf 12jun.  Perfect dacht ik maar toen we na uitgeregende dag in Bouillon aankwamen bleek dat dit enkel het weekend betrof.

  Dus best vooraf wat websites raadplegen…het moet allemaal nog in gang schieten precies.

  boelo
  Deelnemer
  Aantal berichten: 139

  Mogelijk valt het mee in de Ardennen, maar nu mag ik de Belgisch-Nederlandse grens niet meer over. Blijkbaar leef ik zo’n 200 jaar te laat.

  ivovm
  Sleutelbeheerder
  Aantal berichten: 1025

  Jij zit naar de ardennen te lonken. Ik wilde volgende week er enkele dagen uit trekken om een mooi parcour uit te zetten voor een beginnerstocht volgend jaar ergens op het traject van rivierpark maasvallei maar volgens de geldende regels kan ik ook niet meer jullie kant uit. Dat plan zal even in de koelkast moeten. 14 dgn terug zaten we op een HA trektocht een nacht op camping https://www.campingmalmedy.be/ . Het was een best aardige plek om te blijven (bij een nederlandse eigenaar)

  We zullen het even uit moeten zitten met elkaar. Beter dit dan in de tijd van de dodendraad.

  boelo
  Deelnemer
  Aantal berichten: 139

  Inderdaad zullen we het moeten uitzitten. Het is als een “white out”, je weet alleen waar je zit, niet waar je naar toe gaat of hoelang deze toestand duurt.

  Courage gewenst!

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.