HOME FORUM Stel jezelf voor Gerd – huttentocht gezin

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • gerdvh
  Deelnemer
  Aantal berichten: 1

  Hello,

  Ik ben Gerd. Samen met mijn gezin (vrouw en 2 dochters van 10 en 11 jaar) willen wij dit jaar liefst in Oostenrijk een 2 of 3 daagse huttentocht doen. Zijn zelf redelijk zelf sportief maar nog niet echt heel ervaren in de bergen. Vroeger wel veel gestapt met de scouts en hikings gedaan. 2 jaar geleden in de Spaanse Pyreneeën samen met het gezin een 2 daagse tocht gedaan met overnachting in een berghut. Dit vond iedereen heel plezant en daarom willen we nu iets gelijkaardig doen maar iets langer. Omdat er zo veel aanbod is, is het niet gemakkelijk om iets haalbaar (en met niet teveel risico) te vinden. Heeft er iemand ervaring of tips om te delen ? Mag ook Italië zijn ofzo, hebben nog niets vastgelegd. Alvast dank !

  johanb
  Deelnemer
  Aantal berichten: 5

  Gerd,

   

  Wij hebben een gelijkaardig gezinsprofiel en hebben vorig jaar veel plezier beleefd in Valpelinne (camping met veel Nederlandstaligen: http://www.grandcombin.com/).

  Je hebt er vele opties en kan als je wil vaak tot op 1800-2000m rijden. Er zijn verschillende hutten, maar relatief weinig volk.

  Misschien is het wat.

  grt,

  Johan

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.