HOME FORUM Wandelgebieden Foto's van Georgië

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • Debbie
  Sleutelbeheerder
  Aantal berichten: 1049

  Voilà, ’t is zover. De foto’s staan online, laat ons beginnen met deze van Tusheti: http://www.flickr.com/photos/debbekes/sets/72157636155895536/. Een 12-daagse kampeertrekking van Omalo naar Juta en waar we vooral niet de kortste route genomen hebben. 🙂 Het parcours was wat minder ruw dan bijvoorbeeld in de Alpen maar de bergen waren wel impressionant en de hoogteverschillen dus aanzienlijk. Verder waren er tal van oude verdedingstorens, boeren die nog met de hand maaien en melken, patrouilleert het leger langs de grens met Tsjetsjenië, hebben ze geen kaas gegeten van bewegwijzering, is er weinig accommodatie en heb je dus een tent nodig en is het erg rustig (hooguit 10 andere trekkers tegengekomen). We deden de tocht samen met mijn schoonouders, twee sportieve vijftigers.

  Nadat we afscheid namen van mijn schoonouders, reisden Ivo en ik nog door naar Svanetië, een regio nog wat meer westelijk dan Tusheti en bekend om zijn vele gletsjers. Het weer was echter serieus aan het boemelen waardoor we maar 2 van de 6 dagen écht goed zicht hadden…vanop een bergkam op 3000m hoogte waar een halve meter verse sneeuw lag. De herfst had duidelijk al zijn intrede gemaakt en op het eind kreeg de tocht de allures van een wintertrekking. De foto’s: http://www.flickr.com/photos/debbekes/sets/72157636156506575/.

  De foto’s zijn van commentaar voorzien. Je klikt best gewoon op de eerste foto (onderaan links zie je dan het commentaar staan) en dan kan je rechts manueel doorklikken naar de andere foto’s.

  Sven
  Deelnemer
  Aantal berichten: 322

  Schitterend mooi! Doet mij wel een beetje aan de UK denken, lijkt het daar een beetje op?

  Groetjes,
  Sven

  Debbie
  Sleutelbeheerder
  Aantal berichten: 1049

  Het heeft even geduurd maar het eerste verslag van Georgië is af: http://debbiestochten.wordpress.com/2014/02/14/van-tusheti-naar-de-voet-van-de-kazbeg/.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.