HOME FORUM Stel jezelf voor fmclssns wandelt voorbij…

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • Tom Claessens
  Deelnemer
  Aantal berichten: 6

  … maar nam toch de tijd om hier even online stil te staan.

  Wij zijn Tom & Sara, met twee kids en zijn stilaan maar zeker gebeten door wandel en hiking-virus. Het feit dat we beiden in de buurt van een park en bos zijn opgegroeid, heeft daar allicht iets mee te maken. In de natuur komen we tot rust, wat af en toe nodig is gezien onze jobinvulling.

  Vanuit dat opzicht hebben we vorig jaar een “4.2” Decathlon tent gekocht. Deze staat geregeld opgesteld in Balen, middenin de natuur op een stukje privé-domein maar we willen meer, en verder met als eerste doel 2016/2017 het afwandelen van de West Highland Way.

  Natuurlijk beginnen we daar niet zomaar aan en is het plan om rustig op te bouwen door de prachtige natuur hier in België op te zoeken. Met o.a. de 50 wandelingen in de Ardennen/Hoge Venen gids moet dat zeker lukken. Hopelijk is dit dus de start van een langdurig avontuur.

  Debbie
  Sleutelbeheerder
  Aantal berichten: 1049

  Heel erg welkom, Tom & Sara. Leuk dat jullie samen met het gezin op stap gaan. Jullie zullen hier zeker gelijkgezinden ontmoeten. Ik vermoed dat je onze pagina ’trekking met kinderen’ al gevonden hebt?

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.