HOME FORUM Materiaal en techniek eten: tussendoortjes – toerbrood

Tags: 

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • veerle
  Sleutelbeheerder
  Aantal berichten: 116

  bij de artikeltopic van het hikingbrood/toerbrood las ik dat Ivo en Joery dit tussen het ontbijt en het avondeten verorberen
  wat ik me afvroeg: hebben jullie ook nog andere tussendoortjes bij of houden jullie het enkel bij toerbrood?

  zelf vind ik dat toerbrood nogal zwaar en gaat het me voor een lange tocht tegensteken, maar het is natuurlijk wel handig, ik zou het bv wel voor de helft van de tripduur kunnen inlassen

  Debbie
  Sleutelbeheerder
  Aantal berichten: 1049

  Ik ben intussen ook afgestapt van het toerbrood, soms bak ik nog een mueslibrood. Is wat lichter te verteren en met een stuk kaas en salami erbij heerlijk. In de Vanoise hadden we enkel maar energierepen en zo bij. Dat scheelt toch een paar kilo’s in de rugzak maar vult toch wat minder dan zo’n trekkersbrood.

  BrMo
  Deelnemer
  Aantal berichten: 24

  Nootjes met rozijnen!

  ivovm
  Sleutelbeheerder
  Aantal berichten: 1024

  Enkel toerbrood maar er zijn van die dagen dat dat inderdaad tegensteekt. Ik troost mij dan met het gedacht dat het avondeten des te beter zal smaken.
  Enkel toerbrood meenemen is nog een overblijfsel van vroeger. Toen nam ik allerhande tussendoortjes mee maar ik kwam tot de conclusie dat ik steeds wel iets over had en ik had geen systeem hoe die voorraad tussendoortjes op te eten. Het maakt de inhoud van mijn rugzak ook minder overzichtelijk.
  Na het ontbijt hou ik twee stukken toerbrood in handbereik (ongeveer 330 gram)waar ik de motor op moet laten draaien tot het avondeten.
  De laatste tijd merk ik dat de porties eigenlijk wat te groot zijn omdat ik ze niet altijd op krijg

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.