HOME FORUM Stel jezelf voor Arjan

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • ADexters
  Deelnemer
  Aantal berichten: 8

  hallo,

  Mijn naam is Arjan. Na het middelbaar onderwijs ben ik 4 jaar gaan werken. Een tijdje terug besliste ik om mijn studies verder te zetten. Ondertussen ben ik mijn derde jaar burgerlijk ing-architectuur aan het afronden.

  In mijn werkperiode ben ik 2 jaar actief geweest als duikinstructeur, te Hasselt. Een prachtige tijd. Het heeft mij ook de mogelijkheid gegeven om een klein deeltje van de wereld af te reizen (Malediven, Bonaire, Egypte, Noorwegen, Thailand, Nederland, …). Verdere interesses/hobby’s zijn snowboarden, fietsen, road-tripping en andere low-budget vakanties (ben, persoonlijk, helemaal anti all-in vakanties).

  Als student heb ik terug 3 maanden vakantie per jaar (en meer, lol), deze probeer ik altijd zo vol mogelijk te proppen met allerlei avontuurlijke en uitdagende dingen. Zo ben ik eerst bij een lift-wedstrijd uitgekomen (route-du-soleil), waar we van Leuven naar Barcelona zijn gelift. Een prachtige ervaring.
  Sinds vorig jaar ben ik begonnen met hiken. Ik denk dat het vooral het avontuur, de uitdaging (fysiek en mentaal) en de nodige voorbereiding (materiaal en andere) waren die mij aantrokken.

  Tot nu toe heb ik op mijn “hiking-palmares” de volgende dingen staan:
  – 7 daagse langs de ourthe
  – 4 daagse langs de semoy (na het lezen van het verlag van Debbie op deze site)
  – 3 daagse in parc-du-vercors

  Ik beschouw mezelf helemaal niet als de hiking-specialist. Al moet ik zeggen dat ik op die korte ervaringen (naar eigen maatstaven) veel heb bijgeleerd. Een, misschien, positieve eigenschap van mij is dan ook dat ik altijd open sta om nieuwe dingen te leren.

  Zaken die ik zeker nog wil leren in mijn leven zijn zeilen en bergklimmen…

  Hopend dat je hiermee een beetje een beeld van mijn persoon kunt schetsen. Als er nog vragen zijn: shoot.

  Groeten,
  Arjan

  bergkonijn
  Deelnemer
  Aantal berichten: 190

  Welkom op het forum !

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.