HOME FORUM Materiaal en techniek Waterdicht Jacket Reageer op: Reageer op: Reageer op: Reageer op: Reageer op: Waterdicht Jacket

ward
Deelnemer
Aantal berichten: 19

@debbie,

Deze jassen zijn schijnbaar qua indeling van de zakken anders en voornamelijk ook de lengte van de jas is korter (valt op de heupen) en is daardoor “te kort” voor wandelen.
Ik moet nog kijken hoe het bij mij valt (de jassen die dit zouden hebben waren niet in de outdoorshop aanwezig momenteel!)
Ik was dus nieuwschierig of jullie hier wat van wisten en mij daar wat info over konden verschaffen! 🙂

onder andere op de website van outdoorgearlab wat over gevonden, heb ondertussen zoveel gelezen dat ik ze niet allemaal meer weet, maar deze was blijven hangen:

http://www.outdoorgearlab.com/Hardshell-Jacket-Reviews/Arcteryx-Alpha-SV

.

@massimo

Ik heb zelf mijn eerste “wandel”jas een TNF hyvent jas gehad, en was daar de eerste 2 jaar erg tevreden mee, daarna zo lek als een mandje zonder dat ik daar gekke dingen mee heb gedaan. Dagtochten op vakantie in schotland, en dagelijks gebruik op de fiets tussen huis en school/werk. Dus voor mij geen hyvent meer!

De g1000 jassen heb ik ook even naar zitten kijken, maar ben wat terughoudend omdat ik wat schrik heb dat die wax die je aanbrengt met veel schuren van rugzak of tegen rots of dergelijke er af gaat. Of dat je met waxen plekken vergeet/niet genoeg inwaxed waardoor de werking niet optimaal is. Weet niet of deze vrees terecht/onterecht is?

wel bedankt voor het meedenken 😀 als er mensen zijn die nog andere ideeen/visies hebben, hoor het graag.

Ward