HOME FORUM Materiaal en techniek Tarp: modellen, accessoires en opstellingen Reageer op: Tarp: modellen, accessoires en opstellingen

massimo
Deelnemer
Aantal berichten: 183

@ Debbie
Beetje condens is natuurlijk geen punt, maar vorige keer was het niet plezant, ondraaglijk warm en vochtig was het. Ik ga er vanuit dat het in de bergen beter gaat 🙂 Het idee van een muskietennet onder m’n Exped leggen lijkt een goed idee. Een groot net hebben is dan wel handig, ik ga eens kijken wat ik kan vinden.

@ Ivo
Je slaat de spijker prima op z’n kop! Hoewel ik (helaas) weinig doe met bushcraft gebeuren, vind ik het wel erg leuk om veel uit het bos te kunnen halen. Toch is mijn ervaring dat ik bij het hiken hier geen tijd voor heb/neem en liever nog een paar uurtjes doortokkel dan dat ik houten lepels zit te snijden… 🙂

Verstelbare stok is geregeld (wandelstokken aangeschaft)

Gisteren Bo-Camp grondzeil gekocht. Dit is LDPE en weegt zo’n 85 gram per vierkante meter. Het het stuk van 3×2 dat ik nu heb kom ik op zo’n 500 gram, aanzienlijk lichter dan 1300 gram die ik had, maar naar mijn idee nog steeds aan de zware kant. Tyvek schijnt lichter te zijn, maar ik had begrepen dat dit op een natte ondergrond toch vrij makkelijk vocht doorlaat. Ik weet niet of er mensen zijn die dit kunnen beamen. In ieder geval ga ik eens kijken hoe het uitpakt met een opstaande rand en kijken of ik het zeil nog iets kleiner kan snijden hier en daar.

Ik zal even posten voor je Duomid, fantastisch aanbod. Voor die paar postzegels inderdaad een super manier om te vergelijken.

Daar ik gelezen had dat het voorgevormde aan de trailstar voor veel stevigheid zorgt begin ik hier toch steeds meer geintresseerd in te raken. Helaas red ik de levertijd van 10-12 weken niet meer tot mijn tocht, laat staan om er dan nog mee te trainen. Maak jij ze nog zelf en zou ik er bij jou eventueel een kunnen aanschaffen?