HOME FORUM Materiaal en techniek Iemand ervaring met schouderletsel? Reageer op: Iemand ervaring met schouderletsel?

massimo
Deelnemer
Aantal berichten: 183

Ik ga liever met minder dan 20kg, maar ik houd er rekening mee van de zomer voor de dame wat kilo’s te mogen dragen. En ze wil graag een tent mee, iets dat ik eigenlijk nooit meer doe, dus het zal geen prijzige super-lightweight tent worden. Packraften heb ik nog nooit gedaan en ik ga er niet vanuit dat dat er in april al in zit.

Het beeld bij het uitzoeken van de rugzak (voor iedere persoon anders, vooral proberen en altijd gewicht van de schouders af en de heupen dragen) begrijp ik, maar ik dacht dat er misschien specifieke modellen uit springen.

Super idee om gewoon je eigen bepakking mee te nemen naar de winkel, vreemd genoeg nooit in me opgekomen. Kan ik m’n huidige rugzak eerst een half uurtje dragen alvorens naar binnen te gaan en aldaar meteen ompakken en vergelijken hoe het voelt in een kandidaat rugzak. 🙂

Ook volgorde van de riemen aantrekken, interessant, zo te zien kan ik uit mijn huidige rugzak ook nog wat meer halen.

Nu plannen maken en dan moeten wachten, dat vraagt om geduld, niet mijn sterkste kant… 🙂 Maar het is leuk om de reisverhalen van anderen te lezen en hier inspiratie uit te halen. Zo werd mijn interesse voor packrafting behoorlijk geprikkeld door je Yukon trailer op je adventure log. Ik ben van plan om de reismarkt te bezoeken en de rest van het avontuur te aanschouwen.

Gisteren heb ik van de fysio te horen gekregen dat het erg goed gaat, over 2 weken mag ik beginnen met krachttraining. Verwachting is 100% herstel in de loop van mei, op tijd voor Noorwegen dus! 🙂

Iedereen heel erg bedankt voor het meedenken en wie weet tot in Brugge!