HOME FORUM Materiaal en techniek Iemand een tip voor aanschaf handschoenen Reageer op: Iemand een tip voor aanschaf handschoenen

Kasper
Deelnemer
Aantal berichten: 120

Hoe kan je het raden 😉 ik ben sinds deze avond terug thuis.
Het was een enorm mooie trekking. Alleen heb wat pech gehad met mijn knie/bovenbeen. Tijdens de afdaling van de Snohetta iets te snel geweest waardoor mijn knie serieus overbelast is geraakt. Dit was dag drie. De dagen daarna ging het telkens wat beter met mijn knie maar de laatste dag in Dovrefjell schuift er tijdens het afdalen een grote steen onder mijn voet uit. Met gevoel dat ik op mijn slechte knie val. Je kan het al raden. Ik heb er de hele tijd last van blijven hebben ook de week in Trollheimen. Gelukkig wel alleen maar bij het afdalen. Het is nog niet terug in orde dus zal me toch mogen gaan verzorgen de komende dagen.

En dan verder over de handschoenen. Je kan het misschien niet geloven maar we hebben maar 1 keer regen gehad en toen zaten we juist onder de tarp. Dus ik heb ze eigenijk niet gebruikt. We hebben vooral in ons t-shirt en korte broek kunnen wandelen. De regenjas is één keer uit de rugzak gekomen omdat het wat vochtig was ‘smorgens :D.