HOME FORUM Tussen pot en pint Hoe omgaan met blessures/fracturen/letsels? Reageer op: Hoe omgaan met blessures/fracturen/letsels?

Dries
Deelnemer
Aantal berichten: 40

Lastig en demotiverend…
Misschien toch ook eens buiten de “klassieke geneeskunde” gaan zoeken?
Heeft voor mij toch beetje geholpen.

Ben zelf aan sportkot in Leuven begonnen nu al weer een heel aantal jaren geleden.
Na 3 maanden zware schouderblessure gekregen (alles uitgerokken wat maar te rekken was op en rond de schoudergordel) en dus revalideren tot augustus.
Vlak voor herexamens nog altijd niets kunnen trainen, niet direct oorzaak te vinden na twee dagen kamperen in UZ Leuven en voorstel om dan maar te opereren om alle ligamenten in te korten maar met risico dat het na een jaar terugkwam en kans op beperkte bewegingsmogelijkheden in de schouder…
Niet gedaan dus en studies gestopt maar nog altijd pijn bij iedere draaiende beweging van mij arm en gelijk welke richting en ik kan je verzekeren: je draait je arm zeer regelmatig op een dag ;-).

Uiteindelijk heb ik na een beurt of 5 bij een osteopate verlossing gevonden. Heb nu om de twee maanden nog wel eens een afspraakje nodig voor een ‘groot onderhoud’, maar ik ben ondertussen ook begonnen met muurklimmen en dergelijke dus heeft voor mij wel veel beter en sneller geholpen dan rusten en iedere dag kine en pijnlijke massages in Leuven…

Don’t get your hopes up, maar misschien wel eens het bekijken waard…
Succes!