HOME FORUM Materiaal en techniek Golite Jam Reageer op: Golite Jam

Debbie
Sleutelbeheerder
Aantal berichten: 1049

Geen probleem om de winkel te vermelden, dan zet ik die meteen ook in de ‘links’. Zelf ook de Golite Jam en dezelfde ervaringen. 🙂
Een rugzak die mijn inziens ideaal is voor huttentochten waarbij het gewicht toch onder de 10kg komt. Kampeertrekkings tot een week lukt nog net maar is voor mij persoonlijk wel de limiet als herbevoorrading onderweg niet mogelijk is. De grootste aanpassing voor mij was het feit dat een belangrijk deel van het rugzakgewicht op mijn schouders komt, qua draagcomfort heb ik me dus niet verbeterd als de rugzak volledig geladen is, maar ik ga er vanuit dat het energieverbruik wat minder is door het lagere rugzakgewicht.
Tips rond het goed laden van een frameloze rugzak zijn altijd welkom. Ik heb nu een TaR Xllite maar zie niet in hoe je zo’n lichtgewicht matje dat kunt inzetten om meer gewicht op je heupen te krijgen zelfs als je er een koker van maakt. Misschien dat ik binnen enkele jaren toch voor een rugzak met een licht frame ga gaan, maar voorlopig houd ik het bij Golite.