HOME FORUM Materiaal en techniek Aanschaf 1e en 2e laag bovenlichaam Reageer op: Aanschaf 1e en 2e laag bovenlichaam

ward
Deelnemer
Aantal berichten: 19

@debbie, ik zal rustig nog eens rondkijken, passen en zoeken 😉 staar me niet blind op die 2 dingen, maar ik vind het altijd erg fijn om iets eens in mijn vingers te hebben gehad. Dan weet ik beter wat het is en wat eventuele “Vervangers” zouden zijn.


@boelo
, bedankt voor je uitleg! Ik ben nu aan het zoeken naar zo’n combinatie. Morgen in Utrecht eens gaan rondkijken bij verschillende buitensport winkels.
Ik heb thuis 2 fleece truien van mammut/north face, maar deze zijn me te groot en zwaar om mee te nemen op trektocht. En thuis gebruik verder niks anders als shirts, heb nooit truien aan in het dagelijks leven dus het zou zowiezo specifiek voor op tochten zijn.

Ok, dat wist ik dus ook nog niet! ik ben die namen ook nog niet eerder tegengekomen. Ik zal er eens opletten de komende tijd.

Op jouw aanraden eens wat meer van de woolpower gezocht en het een en ander gepast op de beurs en nog eens wat rondgevraagd er over.

Ik zal jullie laten weten wat mijn uiteindelijke keuze is geworden, bedankt voor alle info en tips. Uiteraard is meer/andere info altijd welkom.

groetjes,

ward