HOME FORUM Materiaal en techniek Maaltijden – trekkingfood: jullie favorieten? Reageer op: Maaltijden – trekkingfood: jullie favorieten?

Sven
Deelnemer
Aantal berichten: 322

Dzjow, bedankt voor de link! Welke rijst gebruik jij dat hij smaakvol welt? En waarom gebruik je nooit pasta of puree? Qua kcal doen ze niet onder voor de granen. De granen zien er ook lekker uit!

Debbie, Het is geen gewone bulgur, maar “Bulgur met fijne groenten”, een doos van de delhaize (zie eerste zin in mijn vorige post). Ze hebben er volgens mij ook specerijen en flink wat zout onder gemengd, waardoor het helaas waardeloos smaakt, en erg moeilijk te combineren is. Het smaakt nog het meest naar instant kippensoep zonder kip.

Ik ga in een volgende experimentele mood zeker gewone bulgur en wat granen van dzjow proberen. Voorlopig heb ik genoeg cous-cous, puree en pasta in mijn kast staan 🙂