HOME FORUM Materiaal en techniek Maaltijden – trekkingfood: jullie favorieten? Reageer op: Maaltijden – trekkingfood: jullie favorieten?

Sven
Deelnemer
Aantal berichten: 322

Zonet ge-experimenteerd met bulgur (met groenten, delhaize), cous-cous (delhaize), snelkookrijst (8 min, bosto) en wokspirelli (soubry).

De bulgur smaakt naar zoute soep. Waarschijnlijk door de toevoegingen. Was helemaal niks, gaat gewoon de vuilbak in.

De cous-cous, heel lekker en snel klaar. Ging perfect samen met de pindasaus. Dat wordt mijn nieuw menu.

De snelkookrijst, weer te hard. Net niet, dacht ik toen ik at. Dus wie een ietsie-pietsie extra brandstof meeneemt kan er vast net wel mee verder. (ik vertrek van water op kookpunt, maar zonder vlam als het eten in het water gaat)

De wokspirelli vond ik veel lekkerder bij de pesto dan de capellini. In het vervolg wordt het dus wokspirelli (soubry) genovese.

Ik zoek nog altijd naar gedroogde kip voor bij mijn cous-cous met pindasaus. Zonder droger… Iemand een idee waar ik gedroogde kip kan kopen?