HOME FORUM Materiaal en techniek Maaltijden – trekkingfood: jullie favorieten? Reageer op: Maaltijden – trekkingfood: jullie favorieten?

Sven
Deelnemer
Aantal berichten: 322

Bij mij tot dusver;

* noodles van de carrefour met een bifi
* puree (delhaize) met spek (vooraf gedroogd in de oven), gebakken uitjes (go-tan) en brokjes parmezaan
* capelini superfijn met pesto genovese (sacla)

Nu heb ik onlangs in de aziatische winkel Gado Gado pindasaus gevonden (indonesisch), wat ik erg lekker vind. Bevat 480 kcal / 100g. Ik probeer het te combineren met rijst, maar ofwel welt hij niet genoeg (gewone rijst), ofwel wordt het sponsachtig (Bosto bakrijst). In elk geval, de rijst smaakt niet goed genoeg. Wie heeft er hier een goed alternatief voor?

Ik zou er verder graag gedroogde kip en stukken groentjes bij doen, maar heb echt geen zin om een droger in huis te halen. Kent iemand een verpakking? Bv Royco kippesoep, maar dan zonder de soep?