HOME › FORUM › Materiaal en techniek › Maaltijden – trekkingfood: jullie favorieten? › Reageer op: Maaltijden – trekkingfood: jullie favorieten?
Een paar nieuwe ontdekkingen gedaan onlangs:
- In de carrefour verkopen ze een toastbrood dat wel 1 à 2 maand goed blijft (in plaats van de gebruikelijke week): Maxi Jax van Jaquet. Dat smaakt heerlijk met wat speculoospasta als ontbijt! Het is lichter dan toerbrood, wel zwaarder dan de zweedse Wasa-crackers.
- Leverpastei van Zwan in aluminium vlootjes: keilicht en toch lekker! Tijdens de feestdagen vind je soortgelijke vlootjes met allerhande heerlijke patés
<div class=”irc_mutc”></div>
- Bakrijst van Bosto: moet veel minder lang koken dan gewone rijst en is toch niet zwaarder
- Snijbonen: licht, blijft lang goed en zorgt voor de nodige vitaminen als je graag verse groenten eet
- Rio Mare tonijn met tomaat in een zakske: veel lichter dan de varianten in blik.
Iemand anders nog tips en ideeen?